CategoriiArticole

Suplimente alimentare naturale – Brain Proficiency

20

Vorbim adesea despre suplimentele alimentare ca despre ajutoare excelente in activitatea noastra de zi cu zi, continutul lor de vitamine, minerale si antioxidanti fiind mai mare decat in cele conventionale.
Introduse in meniul zilnic, intaresc imunitatea si rezistenta organismului, ii aduc un surplus de energie si reduc riscul de boli.
Unul dintre aceste suplimente alimentare este Brain Proficiency realizat de compania romaneasca Overt Health, destinat fortificarii capacitatilor cognitive si optimizarii memoriei.
Nu pretinde nimeni ca ar cunoaste planta care, daca o pui in mancare, te face automat un al doilea Einstein. Exista insa principii nutritive care, adresandu-se creierului, pot stimula memoria, inteligenta, capacitatea de a invata si claritatea gandirii. Cine nu-si doreste o memorie mai buna? Tocmai de aceea specialistii din toata lumea si-au unit fortele pentru a afla ce anume ne imbunatateste tinerea de minte. Memoria este cea care stocheaza informatiile venite din exterior si ne ajuta sa fim destepti, atenti, sa facem corelatii istete si la timp, sa avem o pozitie mai buna la serviciu, sa fim buni la examene, sa fim culti sau sa fim bine informati. Sa spunem lucrurilor pe nume: memoria este unul dintre cele mai importante asset-uri! Revista stiintifica britanica „Nature” a descoperit printr-un simplu chestionar, ca mai mult de 20% dintre intelectuali si oameni de stiinta recunosc ca utilizeaza astfel de ajutoare pentru a-si stimula concentrarea si memoria. Mai toti nu ascund faptul ca au recurs la acestea pentru a-si imbunatati concentrarea, iar 60% au luat medicamentele zilnic sau saptamanal. La aceasta ancheta informala efectuata pe un forum al „Nature” au participat 1.427 de persoane, majoritatea din SUA si cu varste sub 35 de ani.
Rezultatul al unei munci de cercetare asidue al unor specialisti romani, Brain Proficiency este o compozitie vegana utilizata pentru fortificarea sanatatii si a capacitatilor intelectuale, ce completeaza potentialul organismului de a se adapta si performa.

Dintre caracteristicile importante ale acestui supliment enumeram: ansamblu de nutrienti esentiali, raport ideal intre omega 3 si 6, indice glicemic moderat, rata sporita de absorbtie, biodigestibilitate ridicata, produs exclusiv vegan, natural 100%.
– corecteaza cu predilectie deficientele nutritionale corelate cu functiile neuronale
– sustine biomecanica sistemului cognitiv si contribuie la optimizarea memoriei, atentiei, oboselii cronice, capabilitatilor analitice si echilibrului psihic.
– creste capacitatea de absorbtie a unor nutrienti si faciliteaza transportul de electroni.
– stimuleaza flexibilitatea vasculara si oxigenarea intracelulara.
Este recomandat pentru: 
– memorie
– concentrare
– atentie
– buna dispozitie
– coordonare
– combaterea stresului
– rabdare
– fluenta verbala
– echilibru psihic
– claritate mentala
– tineretea creierului.

Realizat din ingrediente naturale: coacaze negre deshidratate, seminte de in, seminte de canepa decorticate, fructe de goji, susan alb decorticat, chia, cacao nibs, miere de salcam, miez de floarea soarelui crud, miez de dovleac crud, spirulina macinata, samburi amari de caisa, ulei de cocos, scortisoara macinata, turmeric macinat, acest produs, nu contine: produse de origine animala (lapte, ou, unt), gluten, alcool, uleiuri hidrogenate, zahar si aditivi alimentari (coloranti, arome, indulcitori artificiali).
Produsul are un miros placut, gust usor dulceag, cu textura granuloasa si culoare brun-roscata.
In functie de efectul dorit se recomanda diferite moduri de administrare: de la 1 lingura/zi, inainte de masa, cu 200 ml de apa in vederea intretinerii unei nutritii eficiente a functiilor cognitive la 3 lingurite/zi in perioadele de stimulare fizica, intelectuala si emotionala intensa.

Recomandarea de consum este aceea de masticatie lenta ce asigura predigestia grasimilor si a glucidelor de catre enzimele din cavitatea bucala si contribuie la eficientizarea mecanismelor de absorbtie a nutrientilor.
Contraindicatii: nu se va administra copiilor cu varsta sub 4 ani, femeilor insarcinate, care alapteaza sau care doresc sa ramana insarcinate, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingredientele produsului.
Pentru persoanele alergice este bine de stiut ca acest produs contine substante cu potential alergenic: susan alb, miere de salcam.
Suplimentul este recomandat cu caldura de specialisti in caz de predispozitie genetica la patologii neurologice de tip Alzheimer si Parkinson si pentru completarea si sustinerea tratamentului medicamentos in cazuri de: atac cerebral, scleroza multipla in placi, epilepsie, dislexie, autism, deficit de atentie, sindrom depresiv-anxios, sindrom de oboseala cronica.
Acest supliment va va oferi un aport de nutrienti indispensabili perioadelor de consum fizic, intelectual si/sau emotional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *