Lista produselor după producător Ma vie sans Gluten

Ma vie sans gluten este un brand specializat in alimente bio fara gluten, organice. Ofera o gama larga de produse bio din quinoa, hrisca, mei pentru intreaga familie: produse pentru micul dejun, paste, cereale si legume, paine, prajituri, cookie-uri. Peste 60 din acestea le puteti gasi acum pe acest site

Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG * (* Asociatia franceza a intolerantei la gluten).

Ma vie sans gluten este un brand specializat in alimente bio fara gluten. Ofera o gama larga de produse bio din quinoa, hrisca, mei pentru intreaga familie: produse pentru micul dejun, paste, cereale si legume, paine, prajituri, cookie-uri.
Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice si fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG * (* Asociatia franceza a intolerantei la gluten).
Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara.


Mai mult
Afișare 1 - 24 din 57 itemi

Categorii

Producători

Vă recomandăm

Vă rugăm așteptați!

Plasarea comenzii poate dura până la 2 minute. După ce comanda a fost plasată, veți fi direcționat automat.