ÎN STOC

Amestec pentru patiserie – fara gluten 500g

(2 recenzii de la clienți)

34,90 lei cu TVA

amestec bio gata de utilizat in patiserie, pe baza de faina de orez cu praf de copt si amidon gata incorporat pentru patiserie fara gluten, fara zahar adaugat.

23 în stoc

SKU: 3380380057663 Categories: , ,

Descriere

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 500g
Descriere produs: reteta fara zahar adaugat, avant agent de crestere incorporat, o veritabila sursa de fibre. Produs garantat fara gluten realizat in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG.
Ingrediente: faina de orez* (alba* si semiintegrala*), amidon* (de tapioca*, de cartofi*), praf de copt*, (amidon de porumb*, acid tartric (24%)), bicarbonat de sodiu), psilium*, fibre de mar*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: amestecul de patiserie se utilizeaza ca si faina obisnuita. Praful de copt este deja incorporat in proportia recomandata. Acest amestec se preteaza la numeroase retete de produse sarate sau dulci, tarte savuroase, clatite pufoase si prajituri usoare.
Produsul contine mod de preparare in interiorul etichetei.
Origine: Agricultura UE/non UE, Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: Spatii racoroase si uscate
Certificare: FR-BIO-01, Certificare AFDIAG FR-011-026
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Informații Nutriționale

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

2 recenzii pentru Amestec pentru patiserie – fara gluten 500g

  1. Sidonia

    Folosesc la tot felul de blaturi, la briose, in general aluaturi dulci. La tarta inca nu am incercat dar cu siguranta voi incerca

  2. Alexandra (proprietar verificat)

    Am luat inainte de Craciun pentru prajituri. Am facut deja un blat de pandispan si a iesit bine.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *