ÎN STOC

Guma de Guar fara gluten 60g

(4 recenzii de la clienți)

21,90 lei cu TVA

Agent de ingrosare bogat in fibre pentru preparare la cald si rece a sosurilor, toppingurilor sau patiseriei fara gluten.

2 în stoc

Descriere

Caracteristici: produs bio, produs fara gluten
Gramaj: 60g
Descriere produs: agent de ingrosare folosit la rece si la cald. Produs garantat fara gluten
Ingrediente: guma de guar*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: folosita la rece guma de guar permite ingrosarea instantanee a sosurilor de fructe , supelor de legume, a sosurilor lichide de tip topping, a placintelor de legume care nu necesita gatire. Folositi 2% din greutatea de lichid folosit pentru o textura adecvata unui topping.
Pentru utilizarea la cald se amesteca cu faina fara gluten, aducand luminozitate si moliciune copturilor si patiseriei fara gluten. 2% de preparat din greutatea fainii folosite este suficienta pentru a obtine un miez de paine aerat (1g corespunde la aproximativ o jumatate de lingurita).
Sfaturi de utilizare pentru realizarea unei paini fara gluten se gasesc la interiorul etichetei
Origine: Agricultura India. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Informații Nutriționale

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

4 recenzii pentru Guma de Guar fara gluten 60g

  1. Mariana

    Va recomand cu caldura tuturor guma de guar fara gluten. Experienta de cumparare a fost buna. Voi mai incerca produsele Ma vie sans Gluten.

  2. Doina

    Am folosit la paine dupa indicatiile de pe ambalaj si painea a iesit chiar pufoasa. Foarte utile aceste ingrediente cand gatesti fara gluten.

  3. Maria

    Am adaugat in faina cand am facut chec si a iesit foarte pufos.

  4. Adriana

    Foarte util acest produs. Chiar ies preparate mai pufoase.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *