29 CategoriiArticole

Ce mâncăm dacă avem intoleranţă la gluten

Glutenul este un compus de proteine (gliadine si prolamine) care se regaseste in principalele cereale: grau, secara, ovaz, orz, spelt sau…

orangette cu sirop de agave CategoriiRețete pentru Crăciun

Orangette cu sirop de agave

Totdeauna m-au fascinat. Nu exista magazin de ciocolata unde sa nu intru si sa nu cumpar orangette. Gustul parfumat și…

Despre detoxifiere CategoriiArticole

Despre Detoxifiere

Vacanta de sarbatori a fost o perioada excelenta pentru a ne petrece timpul cu prietenii si familia, prilej de distractie,…

24 CategoriiRețete vegane/de post

Socca – turte de năut cu piper

Socca e un preparat specific mediteranean care se regaseste pe coastele Italiei dar si in sudul Frantei, in regiunea Nisa.…

23 CategoriiRețete raw vegan

Tartă raw vegan cu vișine

Toata lumea iubeste fructele, insa eu cred ca atunci cand e sezonul lor trebuie sa le mananci crude, ca atare…

22 CategoriiRețete vegane/de post

Kibbeh cu dovleac și spanac

Kibbeh este un preparat levantin pe baza de bulgur cu diverse umpluturi. Pentru vegetarieni si in special pentru cei care…

21 CategoriiArticole

Chlorella, o infuzie de clorofilă

Chlorella este o alga unicelulara ce face parte din familia algelor verzi si contine cea mai mare cantitate de clorofila…

20 CategoriiArticole

Suplimente alimentare naturale – Brain Proficiency

Vorbim adesea despre suplimentele alimentare ca despre ajutoare excelente in activitatea noastra de zi cu zi, continutul lor de vitamine,…

19 CategoriiArticole

Despre făina de cocos

Despre lapte si ulei de cocos stim destul de multe, au castigat popularitate in ultimii doi ani pentru beneficiile lor…

18 CategoriiRețete vegane/de post

Sosuri lejere de vară

Meniurile de vara trebuie sa fie simple si usoare, insa orice salata sau mancare de legume poate fi innobilata cu…