CategoriiRețete vegane/de post

Supă cu năut și tărâțe de ovăz

11

Ce poate fi mai usor pentru digestie decat o supa. De data aceasta o reteta inedita, foarte satioasa dar si detoxifianta in acelasi timp. Taratele de ovaz sunt o excelenta sursa de fibre solubile si insolubile care absorb, antreneaza si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Taratele de ovaz au capacitatea de absorbi lichide de pana la de 40 de ori volumul lor ceea ce confera o senzatie de satietate pentru foarte lunga durata.

Ingrediente pentru 3 portii:
– 265 g naut fiert. Se poate prepara inainte sau puteti folosi o Conserva gata preparata
– 3 linguri Tarate de ovaz
– 600 ml apa
– 1 cub Supa de legume. Daca supa de legume e sarata nu trebuie sa mai adaugati sare la supa.
– o lingura Alge Wakame
– 8 catei de usturoi
– un praf de Curry
– un praf de paprika
– seminte de chimion

Preparare : 5 minute
Gatire : 20 minute
1. Puneti toate ingredientele mai putin semintele de chimion intr-o oala si dati focul mare pana incepe se clocoteasca.
2. Cand incepe sa clocoteasca dati focul la mic, acoperiti si continuati fierberea 15-20 min
3. Dupa ce luati de pe foc lasati sa se racoreasca putin apoi mixati totul la turatie mica spre medie.
4. Decorati cu seminte de chimion si serviti calda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *