Ultima editie - cea cu numarul 8 a celui mai important eveniment vegan din Romania, Raw Generation Expo s-a incheiat aseara la Romexpo. Cateva mii de vizitatori au putut vedea si cumpara produsele oferite de peste 100 de expozanti veniti din toata tara, produse pentru o viata si dieta sanatoasa. Produsele firmei noastre, Via Naturalia, singura firma participanta din Iasi au avut un real succes, cele mai vandute fiind produsele bio garantate fara gluten, nucile de sapun, sapunurile bio si gama de igiena personala Douce Nature pentru adulti dar si pentru bebelusi .
Dorim sa multumim tuturor acestora dar si celor care s-au oprit pentru informatii privind produsele importate direct de firma noastra. Echipa noastra formata din Irina, Maria si Florin au reusit in cele 10 ore cat a durat acest eveniment sa ofere tututror vizitatorilor interesati informatii pretioase.
Raw Generation Expo - un eveniment reusit organizat de Ligia Pop, eveniment la care suntem la cea de a 6-a participare consecutiva.