Stoc epuizat

Guma de Guar bio fara gluten 60g

(5 recenzii de la clienți)

21,90 lei cu TVA

  • agent de ingrosare si stabilizare garantat fara gluten
  • bogat in fibre
  • utilizat la prepararea sosurilor, toppingurilor sau produselor de patiseriei fara gluten.

Stoc epuizat

Anunță-mă când produsul revine în stoc

Descriere

CARACTERISTICI GUMA DE GUAR:

• produs bio, garantat fara gluten
• Gramaj: 60g

DESCRIERE PRODUS:

• guma de guar este un agent de ingrosare si de stabilizare folosit la preparate reci si calde. Produs garantat fara gluten
• Guma de guar este produsa din semintele de guar, decojite mecanic si macinate pentru a le indeparta cojile. Odata uscate, semintele de guar sunt cernute si hidratate.
• Folosita la rece guma de guar permite ingrosarea instantanee a sosurilor de fructe , supelor de legume, a sosurilor lichide de tip topping, a placintelor de legume care nu necesita gatire.
• Binecunoscuta pentru capacitatea sa de a ingrosa si stabiliza produsele alimentare, guma de guar poate oferi si unele beneficii pentru sanatate. Studiile indica faptul ca ar putea fi benefica pentru digestie, reglarea nivelului zaharului din sange si al colesterolului si mentinerea greutatii.
• Este, de asemenea, un aditiv alimentar prietenos cu veganii și este compatibil cu dietele vegane.
• Este o componenta esentiala a multor feluri de mancare si este folosita in mod obisnuit, ca liant si emulgator.
• Nu trebuie sa aveti cunostinte speciale pentru a folosi guma de guar.

INGREDIENTE:

  • guma de guar*
  • *ingrediente provenite Agricultura Ecologica
  • Origine: Agricultura India.
  • Fabricatie: Franta
  • Alergeni: 0
  • Produs bio garantat fara gluten
  • Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
  • Certificare: FR-BIO-01
  • Certificare garantat fara gluten AFDIAG: FR-011-032

BENEFICII:

Guma guar are mai multe beneficii pentru sanatate, dar cel mai notabil avantaj al sau este capacitatea de stabilizare, fiind utilizata la deserturile si bauturile de ciocolata. Nivelul sau ridicat de a-D-galactoza inseamna un continut de 1,5 pana la 2 reziduuri de manoza pentru fiecare galactoza. In comparatie cu glutenul, guma de guar este un liant excelent pentru lactate si branzeturile moi. Se utilizeaza si in sosul de peste congelat si conservat.

COLESTEROL RIDICAT

In cantitati reduse guma de guar pare sa scada nivelul colesterolului la persoanele cu colesterol ridicat. Guma de guar si pectina, luate cu cantitati mici de fibre insolubile, scad, de asemenea, colesterolul total si „rau” din lipoproteine cu densitate joasa (LDL), dar nu afecteaza colesterolul „bun” din lipoproteinele cu densitate mare (HDL) sau alte grasimi din sange numite trigliceride.

REDUCE HIPERTENSIUNE ARTERIALA

Consumul de guma de guar cu fiecare masa poate reduce tensiunea arteriala la persoanele cu tensiune arteriala ridicata. Cu toate acestea, efectele gumei de guar par a fi mai mici decat efectele cojii de psyllium.

COMBATE  DIAREEA

Adaugarea unui produs specific din guma de guar la formula de hranire prin tub administrata pacientilor cu ingrijiri critice poate scurta episoadele de diaree si poate reduce numarul de scaune lichide. guma de guar pare, de asemenea, sa scurteze episoadele de diaree la copiii cu diaree.

DIABET

Guma guar poate ajuta, de asemenea, diabeticii sa mentina un sistem digestiv sanatos si sa previna cresterile de glucoza din sange. Este un supliment excelent pentru pacientii cu diabet, deoarece are un continut scazut de calorii si este recomandat pentru utilizare in produse de panificatie si alte alternative de lapte.

Sindromul intestinului iritabil (IBS)

Guma de guar ar putea reduce durerea de stomac si poate imbunatati functia intestinala si calitatea vietii la persoanele cu IBS.
De asemenea, este folosita pentru obezitate, diabet si multe alte afectiuni, dar nu exista dovezi stiintifice bune care sa sustina aceste alte utilizari.

PREPARARE SI UTILIZARE:

• Folositi 2% din greutatea de lichid folosit pentru o textura adecvata unui topping.
• Pentru utilizarea la cald se amesteca cu faina fara gluten, aducand luminozitate si moliciune copturilor si patiseriei fara gluten.
• 2% de preparat din greutatea fainii folosite este suficienta pentru a obtine un miez de paine aerat (1g corespunde la aproximativ o jumatate de lingurita).
• Sfaturi de utilizare pentru realizarea unei paini fara gluten se gasesc la interiorul etichetei

CONCLUZIE

Guma de guar este o leguma bogata in proteine. Contine gelatina, ceea ce face mai usor de digerat. De asemenea, ajuta la prevenirea tulburarilor de stomac prin reducerea iritatiei gastrointestinale. Folosita adesea ca stabilizator, guma de guar poate imbunatati textura preparatelor de panificatie. De asemenea, ajuta la stabilizarea alimentelor prin prevenirea statutului lor fara gluten. Poate fi folosit si pentru a imbunatati gustul diferitelor produse alimentare.

Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Informații Nutriționale

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

5 recenzii pentru Guma de Guar bio fara gluten 60g

  1. Mariana

    Va recomand cu caldura tuturor guma de guar fara gluten. Experienta de cumparare a fost buna. Voi mai incerca produsele Ma vie sans Gluten.

  2. Doina

    Am folosit la paine dupa indicatiile de pe ambalaj si painea a iesit chiar pufoasa. Foarte utile aceste ingrediente cand gatesti fara gluten.

  3. Maria

    Am adaugat in faina cand am facut chec si a iesit foarte pufos.

  4. Adriana

    Foarte util acest produs. Chiar ies preparate mai pufoase.

  5. Diana

    Un produs excelent. De mare ajutor pentru copturi fara gluten. Am luat si alte marci dar acesta e de calitate

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *