Reduceri!
ÎN STOC

Ceai Matcha Japonez Bio 40g Diet Food

(6 recenzii de la clienți)

82,20 lei cu TVA

Ceai matcha japonez certificat bio. Provine din campurile organice certificate situate in prefectura Kyoto, asigurand cea mai bună calitate posibila!

25 în stoc

Descriere

CARACTERISTICI:

    • produs bio, raw, vegan
    • Gramaj: 40g

DESCRIERE PRODUS:

    • Ceaiul matcha este un ceai verde premium provenit din Japonia. Se foloseste pentru băut sub forma de ceai sau ca ingredient in alte rețete.
    • Ceaiul matcha este o pudra delicata obtinuta prin macinarea frunzelor de ceai verde
    • Ceaiul Matcha Diet Food provine din campurile organice certificate situat in prefectura Kyoto, asigurand cea mai bună calitate posibila!
    • In timp ce alte ceaiuri verzi sunt cultivate în întreaga lume, matcha adevarat se cultiva doar in Japonia. În mod tradițional cultivatorii japonezi usuca mai intai plantele, apoi le transforma intr-un praf de un verde vibrant, prin frecarea acestora intre doua pietre.
    • Matcha este renumit pentru numeroase beneficii pentru sanatate, fiind extrem de bogat in antioxidanti.
    • Matcha contine L-theanine, un aminoacid care este cunoscut pentru calitatea de a relaxa mintea. Din acest motiv, matcha este, de asemenea, cunoscut ca un potenţiator pentru starea de spirit.
    • Beneficiile pentru sanatate ale ceaiului matcha le depasesc pe cele ale altor ceaiuri verzi , un pahar cu matcha fiind  echivalentul a 10 pahare de ceai verde în ceea ce priveşte valoarea nutritivă şi antioxidanti.
    • Calugarii budişti beau din cele mai vechi timpuri matcha pentru a sta in meditaţie.
    • Combinata cu cafeina, ceaiul matcha ofera vigilenta si stare de calm sustinute în timp.

INGREDIENTE:

frunze de ceai matcha*
* ingrediente provenite din Agricultura organica
Tara de Origine: Japonia
Certificare: PL-EKO-03
Termen de Valabilitate: 2 ani

ALTE BENEFICII ALE CEAIULUI MATCHA:

– stimuleaza metabolismul si arde grasimile
– detoxifiaza corpul natural si eficient
– lupta cu virozele si bacteriile
– scade nivelul colesterolului
– este energizant, reduce stresul si relaxeaza
– bogat in clorofila elimina toxinele din organism
– lupta cu cancerul
– incetineste imbatranirea

Daca apa reuseste sa extraga doar o parte din antioxidantii continuti in frunzele de Matcha, pudra, facuta prin macinarea acestora, are proprietati nutritionale mult mai puternice.

PREPARAREA CEAIULUI MATCHA:

Preparare ceai matcha japonez

 

1. Mai intai se incalzeste apa. Calitatea apei este esentiala pentru un bun ceai matcha

2. Se pune pudra matcha intr-un bol si se amesteca cu cateva picaturi de apa fierbinte pana ajunge ca o pasta. Ceaiul se savureaza intr-un “chawan”, un vas special pentru Matcha

3. Apoi se adauga treptat apa fierbinte in timp ce se amesteca energic cu o perie speciala din bambus, pana se omogenizeaza foarte bine.

4. Ceaiul este gata pentru a fi servit

 

ALTE UTILIZĂRI ALE PUDREI DE MATCHA

    • Pornind de la ceaiul matcha exista deja multe băuturi calde sau reci cum ar fi matcha latte, matcha frappe, matcha cu gheață și multe altele. Se poate infuza inclusiv in diverse coktailuri
    • Pudra de Matcha este folosita in moduri creative in cofetarii, patiserii si restaurante. Chiar si acasă putem presăra pestre diverse salate, legume, meniuri cu peste sau alge. Cunoscute sunt si renumitele macarons cu matcha sau chiar blaturi sau creme pentru prajituri fine.
    • Gustul pudrei de matcha este interesant, dar si culoarea verde aprins aduce bucurie în preparate

CONDIȚII DE PASTRARE SI CONSUM

    • Ceaiul matcha este extrem de sensibil la lumina si se oxideaza foarte repede. De aceea trebuie sa va asigurati că păstrați ceaiul într-un recipient intunecat și netransparent sau într-un loc la intuneric. Evitați utilizarea recipientelor din sticlă transparentă.
    • Deasemenea trebuie evitate caldura, umiditatea, și expunerea la alte mirosuri. Astfel se subintelege ca nu se expune ceaiul in aer liber deoarece absoarbe umiditate si mirosuri.
    • Cutia in care se tine ceaiul e preferabil sa fie din metal sau ceramică. Se pot folosi si cutii din lemn dar aceastea pot sa fi absorbit in prealabil umezeala sa mirosuri. Pungile alimentare din hartie sunt o varianta care nu e cea mai preferata chiar daca au sistem de inchidere.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  • CE EFECTE SECUNDARE POATE AVEA CONSUMUL DE MATCHA

Deoarece contine cafeina, consumul excesiv de ceai matcha poate avea efecte secundare cum ar fi hipertensiune arteriala.
Deasemenea exista persoane care pot fi alergice la matcha si care se pot confrunta cu mancarine eruptii cutanate, eczeme
O cantitate mare de ceai matcha poate crea si probleme hepatice.

  • ESTE SIGUR PENTRU COPII SĂ BEA CEAI MATCHA

Dat fiind ca matcha contine cafeina si consumul de cafeina nu este recomandat copiilor sub 12 ani este clar ca exista limitari. Insa dupa varsta de 12 ani copii pot bea cantitati limitate de ceai matcha, care este un puternic antioxidant, contine multe vitamin si le poate aduce multe beneficia copiilor. In mod categoric e de preferat un matcha latte decat o bautura energizanta.

Pentru mai multe informații puteți citi acest articol.

Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

6 recenzii pentru Ceai Matcha Japonez Bio 40g Diet Food

  1. Tatiana

    Foarte incantata de pret. Un ceai japonez la pretul asta cu greu gasesti

  2. Petruta

    Ambalaj de calitate. Asa se tine un ceai matcha, nu in hartie.

  3. Flori

    Pret bun pentru calitatea oferita.

  4. Luci

    La cutiuta, nu la punga! Si pretul e bun!

  5. Adrian

    Recomand. Produs bun. Pret bun. Ambalaj corespunzator

  6. Doina

    Un ceai de foarte buna calitate la un pret decent

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *