Draga Blogger iubitor de sanatate

Daca pasiunea ta pentru viata sanatoasa te face sa scrii constant despre asta pe blogul, websiteul personal sau chiar canalul de Youtube, te invitam sa fii unul dintre cei pe care a caror parere contam in demersul nostru de a oferi sansa tuturor la alimentatie sanatoasa si produse de igiena fara parabeni si chimicale.

Alege un produs sau mai multe pe care vrei sa-l incerci si spune-le acelor care te urmaresc constant, ce parere ai. Fie ca e buna sau mai putin buna noi vom aprecia acest gest sincer.
Scrie-ne pe adresa marketing@vianaturalia.ro despre tine si blogul tău si noi te vom contacta. Sau daca iti este mai usor poti completa formularul de la finalul acestei pagini

Apoi iti faci un cont primesti un cod de comanda si iti trimitem produsul ales de tine dupa care asteptam sa il testezi si sa scrii despre el.

Iata cateva reguli simple care ne pot ajuta la o colaborare lunga si fructuoasa:
- Ar trebui să ai un blog, website ori cont de youtube, cu minim 500 de susţinători validati de statistici de trafic oficiale.
- Dupa ce formularul de înscriere ajunge la noi te vom contacta imediat şi vom avea o discuţie finalizatoare. Daca esti acceptat primesti un cod care îţi va permite să comanzi GRATUIT produsele.
- Îţi faci un cont propriu pe site-ul acesta şi-ţi alegi produsele, în limita valorii de 75 de lei. La finalizarea comenzii, foloseşti codul de primit.
- Intr-un interval lejer de 20 de zile de la comanda produsului scrie o recenzie obiectiva si onesta despre produs pe pagina ta mentionand si magazinul nostru www.vianaturalia.ro si trimite-ne si noua pe email acest articol. Da-ne dreptul sa putem posta acest articol si pe paginile noastre mentionand numele tau ca autor sau un link catre pagina ta.
- Poti folosi fotografii proprii ale produselor comandate, sau poti utiliza unele facute de tine personal.

Formular de inscriere pentru bloggeri


Vă rugăm așteptați!

Plasarea comenzii poate dura până la 2 minute. După ce comanda a fost plasată, veți fi direcționat automat.