Via Naturalia este importator direct si distribuitor a peste 800 de produse bio marca Euro-Nat in Romania. Compania noastra PROFESIONAL TIP CONSULT SRL este certificata pentru comertul intracomunitar, distributia si vanzarea de produse ecologice alimentare in 2016-2017. Regasiti mai jos certificatul de conformitate emis de Ecocert Romania. Acest certificat reprezinta garantia ca aceste produse sunt fabricate, transportate, depozitate, etichetate si comercializate in conformitate cu regulamentele UE cu privire la Agricultura Ecologica. Produsele EURO-NAT din gamele Primeal, Bisson, Ma vie sans gluten, Les Pains des Fleurs, Douce Nature, Ecodoo, produsele Probios, Planet Pure, Jonzac, Diet Food, Inspiral, Cook, Via Naturalis, Najel, Terre D'Oc, Ladrome, Acorelle, importate direct si comercializate de magazinului online vianaturalia.ro sunt la randul lor certificate la nivel de producator de organismele de certificare din tarile respective. 

Mai jos regasiti certificarea acordata de ECOCERT firmei noastre si anexa cu produsele alimentare bio ce completeaza acest document: 

https://www.vianaturalia.ro/img/cms/certificat ECOCERT 2018 2019_PROFESIONAL TIP CONSULT SRL.pdf

https://www.vianaturalia.ro/img/cms/2018/Anexa%2008-P10v02%20Lista%20produselor%20certificate%20PTC%20ECOCERT%207%20sept%202018.pdf


Vă rugăm așteptați!

Plasarea comenzii poate dura până la 2 minute. După ce comanda a fost plasată, veți fi direcționat automat.