Descriere
Caracteristici: produs bio, fara sare adaugata
Gramaj: 150g, 2 pachete individuale
Descriere produs: Tartine bio din secara si grau, cu textura crocanta, sarace in sare, bogate in fibre si proteine. Usor de tartinat. Textura clara si aerata, pentru placerea întregii familii! Inlocuieste biscuitii si painea prajita, o solutie fara adaos de grasime sau sare. O garantie a unui produs cu continut scazut de sare (0.03g/100g) continut in mod normal in ingrediente, care poate fi consumat simplu sau tartinat. 97% cereale din Franta.
De mai bine de 20 de ani, Pleniday te sprijina cu o oferta adaptata nevoilor tale specifice, pentru o dieta pozitiva, sanatoasa ! Realizat 100% Franta în atelierele noastre din Haute-Loire. Filiera de grau 100% Franta. Angajament bio respectat din terenul cultivat pina la iesirea din unitatea de productie.
Ingrediente: Faina de grau** T65 (78%), faina de secara** T130 (GLUTEN), zahar brun din trestie* (din Comertul echitabil).
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica ** ingrediente provenite din Agricultura ecologica origine Franta
Alergeni: Gluten. Poate contine urme de susan si nuci
Utilizare: Poate fi consumata simplu ca paine simpla sau tartinata cu adaosuri dulci (gem , miere …), sau alte produse tartinabile.
Origine: Agricultura UE/nonUE
Fabricatie: Franta
Alergeni: GLUTEN si fructe oleaginoase. Poate contine urme de susan
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Ambalaj de carton imprimat – deschidere usoara cu banda. Posibilitate de inchidere usoara dupa prima deschidere cu punct de atasare.
Certificare: FR-BIO-01
Fie ca sunt reduse in zaharuri, foarte scazute in sare, sau fara alergeni acestea va permit sa respectati sensibilitatea corpului dumneavoastra fara a va limita placerea de a manca ! De 20 de ani Pleniday va ofera aceste produse in 3 game distincte: Hiposodat (continut scazut de sodiu), Hipoalergenic, continut redus de zahar. Pleniday va ofera in gama de produse cu continut redus de sare, chipsuri, inlocuitori de sare, supe de legume ecologice, foarte sarace in sare. Incepand cu anul 2001, programul national de nutritie pentru sanatate (PNNS) recomanda limitarea consumului de sare la 5 g pe zi.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.