Caracteristici: produse bio
Gramaj: 1000g
Descriere produs: faina foarte bogata in fibre, obtinuta prin procedeul de macinare Borsa (cu pietre de moara), care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Procedeele conventionale elimina partea externa a bobului si odata cu aceasta o mare parte din nutrienti.
Tipul unei faini caracterizeaza continutul de minerale al acesteia. In functie de aceasta i se atribuie o cifra de la 45 la 150. Cu cat numarul este mai mare cu atat faina este mai inchisa si mai bogata in minerale.
Ingrediente: grau moale*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: se utlizeaza de preferinta pentru panificatie sau pentru prepararea painii integrale.
Alergeni: contine gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Franta
Certificator: Ecocert FR-BIO-01
PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.
Via Naturalia – un magazin bio pentru intreaga familie
- Grasimi (lipide)
- 1,7g
- Carbohidrati (glucide)
- 62,3g
- Proteine
- 12,5g
- Sare
- 0,02g
- Fibre
- 8,6g
- Valoare energetica la 100g
- 1405 kJ adica 332 kcal
Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante:
– descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa
– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse
– prima drojdie deshidratata
– primele amestecuri echilibrate cereale-legume
– primele paste parfumate natural
– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate
– producerea de preparate pentru paine organic:
– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa
– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse
– prima drojdie deshidratata
– primele amestecuri echilibrate cereale-legume
– primele paste parfumate natural
– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate
– producerea de preparate pentru paine organica
– reabilitarea si valorificarea consumului de castane
– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor
S-ar putea să-ți placă și