Descriere
Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten
Gramaj: 4 x 10g
Descriere produs: praf de copt bio excelent pentru prepararea dulciurilor fara gluten. Produs bio garantat fara gluten, fara amidon de porumb si fara fosfati acest praf de copt este obtinut cu acid tartric natural provenit din inceputul procesului de vinificatie naturala .
Ingrediente: amidon de cartofi *, tartrat de potasiu (1), carbonati de sodiu
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
(1) saruri de acid tartric natural din vinificare
Utilizare: incorporati pragul de copt bio in acelasi timp cu faina. Doza de 10g din fiecare plic ajunge pentru 500 grame de faina.
Se preteaza perfect pentru prajituri, cozonaci, biscuiti, gaufre si in general pentru preparate fara gluten expandate si cu textura lejera.
Origine: Agricultura UE.
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: LV-BIO-02
Certificare AFDIAG: FR-011-146
Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt făcute în ateliere specifice, sub control strict astfel încat la final să fie garantate cu mai puțin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.
Georgeta –
Foarte încântată de existenta acestui produs, necesar pentru cei cu intoleranta la gluten. Recomand
Roxana –
Produs necesar pentru celiaci. Recomand. Am facut o paine excelenta si mai am si pentru o placinta
Andreea –
Produs necesar pentru celiaci. Recomand
Alina –
E nelipsit din casa. Avem copii cu intolerante si astfel sunt sigura cand fac paine sau prajituri
Iulia –
Am folosit la toate copturile de Craciun si s-a comportat foarte bine.