Tort fara gluten cu căpșuni Căpșunile minunat de aromate trebuie puse în valoare fără a le procesa prea mult. Așa…

Brânză vegetală
Cunosteam branza vegetala pe baza soia, insa acum am descoperit ceva nou, cel putin pentru mine. Este vorba de branza…

Linte – Boabele din Babilon care au cucerit bucătarii
Cand le vezi atat de mici n-ai spune ca ascund o adevarata uzina de sanatate. Nimeni n-ar crede ca doar…

Sorbet de caise
Ce poate fi mai dorit vara decat un sorbet de fructe. Daca deja consumati produse bio si santeti adeptii unei…

Falafel din linte roșie cu sos de iaurt
O variantă puțin modificată a tradiționalului falafel! În loc de boabe de năut folosim linte roșie și aducem un strop…

Jeleu de liliac cu vin alb
Cred ca tuturor le plac florile de liliac. Primavara ne incanta cu nuantele lor de la alb, trecand prin roz…

Supă de urzici cu quinoa și ghimbir
E primavara si dam startul la verdeturi. Urzicile au invadat padurile si pietele si ce poate fi mai revigorant decat…

Biscuiti vegani cu făină de orez și de cocos
O rețetă pe care o veți adora cu siguranță. Fără gluten, fără lactoză, chiar vegană. Cu un ingredient subestimat: făina…

Arta de a utiliza făinuri gluten
Te-ai simțit vreodata pierdut într-un magazin la raionul de făinuri fără gluten, fără să știi ce să alegi sau cum să le…

Dieta Keto: o soluție uimitoare pentru arderea grăsimilor
Dieta ketogenică este cunoscută la nivel global și există numeroase motive pentru această popularitate. Este o dietă controversată, apreciată și…