INFO PROGRAM AFILIERE

Castiga 5% din valoarea comenzilor finalizate de catre cei care iti urmaresc activitatea si au incredere in sfaturile tale !

Detii un blog, un forum, un site  sau poate o pagina de Facebook? Fii partenerul nostru si impreuna vom avea beneficii. Promoveaza produsele noastre si castiga din vanzarile realizate de utilizatorii tai !

Promoveaza-ne prin review-uri, link-uri, email-uri, retele de socializare sau oricare alte metode de promovare si noi iti vom plati un comision de 5% din valoarea produselor fiecarei comenzi realizate de cei pe care i-ai directionat catre noi. In plus vei putea oferi utilizatorilor tai un voucher de reducere de 4% din valoarea primelor  comenzi.

Informatii si Date tehnice

Publisherii care se inscriu in programul de marketing afiliat Vianaturalia pot avea urmatoarele beneficii:

-Colaborarea cu un comerciant de produse Bio cunoscut pe piata din Romania

-Accesul la campaniile si produsele unui singur comerciant

-Control direct asupra instrumentelor de promovare

-Simplificarea procesului de afiliere in relatie directa cu comerciantul

-Monitorizare rapida si eficienta a castigurilor

-Plata in timp scurt a comisioanelor

-Durata mare de viata a cookie-urilor 60 zile

Creare cont Afiliat

Pentru a crea un cont de  Afiliat trebuie sa ai mai intai un cont de client pe www.vianaturalia.ro, pentru inregistrare folosind o adresa de email valida si o parola pe care o alegi singur.  Dupa Autentificare vei completa informatiile de la rubricile “Informatii” si “Adrese” aferente contului tau (aceste informatii ne vor ajuta in comunicarea cu tine, livrarea eventualelor comenzi, vouchere, plati).

Dupa aceasta poti sa te inscrii in programul de afiliere, intrand pe sectiunea “Devino Afiliat!” aflata deasemeni in contul tau.

Completeaza campurile cu adresa website-ului propriu, numarul de telefon si cateva cuvinte despre mijloacele prin care ne vei promova, experienta in promovarea altor companii, o descriere succinta a audientei careia te adresezi,  bifeaza caseta “Accept toți termenii programului de afiliere” si apasa pe “Trimite”.

Prin inscrierea in acest program esti de acord Termeni si conditii Program de afiliere

Cererea ta  va fi examinata in cel mai scurt timp de un administrator si daca se considera ca exista potential bun de promovare vei primi un email de aprobare care va contine ID ul tau de afiliat, linkul de afiliat personal si alte informatii importante in noua colaborare. 

Din acest moment, poti intra in contul tau si vei vedea la sectiunea Profil  aflata in Contul meu de afiliat ca un Identificator de afiliat a fost deja asociat automat contului tau, si de asemenea o Adresa URL de referință de forma https://www.vianaturalia.ro/?aff=2 (numarul e practic acel identificator de afiliat). Aceasta adresa va fi folosita ca link in toata promovarea pe care o faci magazinului sau produselor noastre,

Ai deasemenea la dispozitie posibilitatea prin generatorul de adrese URL recomandate sa personalizezi linkul tau introducand numele tau sau al blogului tau (mai usor de tinut minte de catre urmaritorii tai).

De acum s-au activat toate optiunile pentru afiliere si poti incepe promovarea noastra utilizand instrumentele pe care ti le punem la dispozitie: link de afiliat, bannere si anunturi text. 

Instrumente de promovare

Linkul Afiliat este generat de sistem pentru fiecare afiliat si este un instrument personalizat prin care afiliatul poate promova orice link valid de pe site-ul www.vianaturalia.ro, un link pe care il va pune la dispozitie celor care vor sa cumpere produse de pe www.vianaturalia.ro

Cum este folosit de utilizatori codul tau de afiliat

Codul tau poate fi folosit in mai multe moduri indiferent daca introduc codul sau fac click pe link sau banner, vizitatorii (potentialii clienti) vor fi marcati ca veniti prin tine si in cazul in care plaseaza o comanda care se finalizeaza tu primesti comisionul aferent.

Link-ul tau de afiliat va cuprinde codul tau unic, de tipul: https://www.vianaturalia.ro/?aff=2 

Pentru a trimite un link direct catre un produs din site folosind codul tau de afiliat, trebuie doar sa copii din pagina produsului, “ linkul afiliatului”(de exemplu: https://www.vianaturalia.ro/faina-fara-gluten/306-faina-de-porumb-fara-gluten.html?aff=2

Utilizarea de Vouchere pentru a fi oferite utilizatorilor

In acest spatiu poti creea vouchere pentru a fi oferite utilizatorilor tai marind astfel probabilitatea de cumparare a cat mai multe produse prin intermediul linkului tau. Numarul de vouchere este limitat pe fiecare potential utilizator si are o valoare de 4% din valoarea cumparaturilor. Aceste vouchere nu se pot suma cu alte vouchere si nu se aplica la calculul valorii la produsele deja reduse prin diferite campanii. 

Acest voucher se va folosi de catre utilizator la finalizarea cosului de cumparaturi prin simpla inserare in caseta “Cod Cupon” Cereti aceste cupoane utilizand rubrica speciala din zona Profil “Doriți un cupon exclusiv de promovat? Solicitați administratorului magazinului un cupon

Rapoarte

Instrumentul Rapoarte din Contul de afiliat afiseaza in permanenta performantele actiunilor tale de promovare inclusiv elementele care vor genera castigul tau lunar:

Total comisioane – unde vezi comisionul brut, comisionul net, rambursari

Vanzari – unde vezi numarul de vanzari, numarul de vizitatori si procentul de conversie

Poti vedea deasemenea care sunt produsele vandute catre utilizatorii tai prin intermediul promovarii tale, detaliile Comenzilor si un istoric al platilor

Ai deja un cont de client. Acceseaza din contul tau optiunile acestui program. de afiliere.