Afișez toate cele 5 rezultate

Cuprins:

1. De ce sa folosim un detergent BIO?
2. Din ce ingrediente este fabricat acest detergent?
3. Care sunt unele deosebiri intre detergentul conventional si cel BIO?
4. La ce temperaturi se poate folosi acest detergent?
5. Ce efecte are acest detergent asupra pielii copilului?
6. Care sunt principalele avantaje ale folosirii acestui produs?
7. Ce efecte are asupra apei si mediului?
8. Recomandarile noastre

De ce sa folosim un detergent BIO?

Detergentii certificati eco sunt o alegere potrivita pentru intreaga familie si in special pentru bebelusi si persoane cu piele sensibila.

Sunt eficienti, naturali, biodegradabili si nu ataca organismul uman, vietuitoarele din jur si nici mediul in care traim.

Fie ca e vorba de detergentii cu care spalam vasele in care servim mancarea sau detergentii cu care spalam hainele ce ajung apoi in contact cu pielea, orice element chimic utilizat in exces in produsele conventionale de menaj ne afecteaza in timp.

Acelasi lucru se intampla cu majoritatea produselor folosite in curatenia podelelor, suprafetelor din baii sau bucatarii, suprafete cu care bebelusii intra in contact zilnic.

In plus e important de semnalat atentia acordata de catre producatorii de detergenti eco in utilizarea de ambalaje reciclabile ce ajuta in conservarea si protejarea mediului in care traim.

In comparatie, utilizarea unui detergent conventional, ce are in compozitie in majoritate substante chimice ne poate afecta sănătatea, calitatea mediului si sănătatea vietii acvatice.

In ziua de azi, detergentii conventionali sunt fie un mix de substanțe chimice sintetice si aditivi combinati in procese de productie in mari fabrici chimice.

Detergentii bio sunt la fel de eficienti ca cele conventionali, dar nu contin substante chimice daunătoare sau poluante, neavand toxine daunatoare.

Nu contin fosfati, nu sunt testati pe animale, sunt biodegradabili si ambalati in recipiente reciclabile si ar trebui să fie prioritari in cumparaturile dumneavoastra.

Fiind eficienți la 30°C, acesti detergenti au nevoie pentru spalare de mai putină energie si apa.

Puteti economisi bani si chiar apa, daca cumparati detergenti eco concentrati.

Din ce ingrediente este fabricat acest detergent?

Detergentii eco fie ei lichizi sau pulberi organice pentru rufe sau vase, tabletele eco folostie la masina de spalat vase, lichidele si detergentii eco pentru curatenia casei sunt fabricati cu ingrediente non-toxice, nealergenice si naturale.

Pentru a fi identificate produsele eco sunt certificate organisme independente recunoscute, ca fiind organice, dupa ce sunt verificate ingredientele.

Eticheta Ecodetergent pe baza de ingrediente organice garanteaza cumparatorului:

Minimum 95% din ingrediente sunt de origine naturala

Minimum 10% din ingrediente sunt de origine organică

Care sunt unele deosebiri intre detergentul conventional si cel BIO?

In comparatie cu detergentii conventionali, detergentii eco:

-utilizeaza ingrediente active de origine vegetala

– contin minim 95% ingrediente naturale

-nu contin coloranti

-nu contin conservanti

-au formule biodegradabile

-au formule concentrate

-au ambalaje reciclabile

-produse prin procese de fabricatie ecologice

In plus pentru detergentii destinati bebelusilor si persoanelor cu alergii:

-acestia sunt hipoalergenici

-formulat pentru risc minim de reactii alergice

-fara tensio activi etoxyl, fara parfum

-fara uleiuri esentiale, fara tensioactivi ethoxyl

-nu sunt fitotoxici in acord cu reglementarea FD-U44165

-nu contine materii animale si nu este netestat pe animale

In comparatie in detergentii conventionali se regasesc substante care sunt mai susceptibile decat altele de a provoca iritații ale pielii si reactii alergice.

Acestea includ: lauril sulfat de sodiu (SLS), etil linalol, alchilbenzen sulfonat de sodiu și MEA, borat de sodiu (tetraborat) și benzisotiazolinona.

La ce temperaturi se poate folosi acest detergent?

Detergentii de rufe sunt eficace de la 30 grade celsius putand fi folositi atat la spalarea manuala cat si la cea cu masina.

Se pot folosi pentru toate tipurile de materiale textile. Sunt concentrati si respecta pielea sensibila.

Ce efecte are acest detergent asupra pielii copilului?

Detergentul de rufe bio sensitiv fara alergeni, fara parfum, are o formula ultraconcentrata pentru spalare manuala sau la masina, rufe albe sau colorate, fiind recomandat pentru rufe bebelusi sau persoane cu piele sensibila.

Are o putere mare de curatare, inlaturand cele mai persistente mirosuri sau pete de murdarie.

Este, 100% natural, fara ulei de palmier, fara uleiuri esentiale, fara sulfati sau coloranti, care pot provoca iritatii si reactii alergice pielii ultrasensibile a bebelusilor.

Care sunt principalele avantaje ale folosirii acestui produs?

Avantajele principale ale utilizarii acestui detergent sunt curatarea eficienta, nepoluarea mediului si neprovocarea de alergii sau alte boli ale pielii in cazul detergentilor de rufe si de curatire a casei iar in cazul detergentilor de vase eliminarea pericolelor cauzate de posibila ingurgitare a substantelor toxice din detergentii conventionali

Ce efecte are asupra apei si mediului?

Datorita faptului ca sunt concentrati, utilizarea de detergenti eco are ca efect direct micsorarea cantitatii de apa si energie folosite.

Inclusiv in partea de productie consumul de apa este mult mai mic in comparatie cu cei conventionali la care milioane de litri de apă sunt folositi uzual in procesul de diluare inainte de a fi imbuteliati.

Prietenosi cu natura, detergentii sunt biodegradabili si sunt ambalati in flacoane 100% reciclabile, ceea ce reduce impactul asupra mediului in care traim.

Recomandarile noastre

In mod special pentru bebelusi va recomandam 3 tipuri de produse special create pentru a fi utilizate in mod frecvent, certificate Ecodetergent de catre ECOCERT, cel mai cunoscut organism de certificare din Europa.

Detergent hipoalergenic biberoane si vesela bebelusi 500ml Ecodoo

Un detergent hipoalergenic ultraconcentrat, special creat care curata, degreseaza perfect toate vasele si ustensilele pentru bebelusi( biberoane, suzete, pompe de san, inele de dentitie, tetine, …) si spalarea jucariilor.

Acest produs biodegradabil a fost formulat special pentru reducerea la minim a reactiilor alergice necontinand alergeni, agenti tensio activi etoxyl, coloranti, parfum, sau conservanti de sinteza.

Este necesar 1 puf (o presare(2ml)) la 5 L de apa, doua pentru vesela foarte murdara

Detergent rufe sensitiv fara alergeni, fara parfum la 2L Ecodoo

Detergent bio, fara parfum sau alergeni, ce ajunge pentru 66 de spalari, pentru spalare manuala sau la masina, rufe albe sau colorate.

Recomandat pentru rufe bebelusi sau piele sensibila este 100% natural, si nu contine ulei de palmier, uleiuri esentiale, sulfati sau coloranti.

Exista si in formula concentrat la 1,5L (1,5l = 3l) ce ajunge pentru 99 de spalari (utilizand doza recomandata).

Pentru curatarea suprafetelor din bucatarie si baie, suprafete cu care bebelusul intra frecvent in contact, va recomandam un produs hipoalergenic eco:

Detergent multi-suprafete hipoalergenic.

Este formulat pentru a minimiza riscul de reactii alergice.

Nu contine inalbitori optici, uleiuri esentiale sau coloranti.

Prin urmare, respecta pielea sensibila.

Un produs foarte eficient (10 ml lichid adica o apasare in 1 litru de apa pentru a curata gemurile si oglinzile), care curata toate tipurile de suprafete de la podea pana la tavan.

Fara coloranti, conservanti de sinteza, parfum aceste se poate folosi se poate pentru a curata suprafete din inox si faianta, chiuveta, plita, hota, cada, dusul, podelele, mobilierul, tapiseriile, peretii, usile si deasemenea la detartrajul robinetelor. 40 ml lichid in 10 litri de apa sunt suficienti pentru a curata pentru a curata pardoselile si masina