Via Naturalia comercializeaza produse bio si naturale ambalate si sigilate corespunzator.

Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala:

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”

Daca din anumite motive obiective nu mai doriti produsul comandat puteti returna articolele achizitionate si primiti contravaloarea acestora.

Te rugam sa ai in vedere faptul ca sunt produse pe care nu le vei putea returna. Printre ele:

• Alimente cu termen de expirare scurt, sau care se pot deteriora usor. Adica, cele care odata scoase din colet se pot strica daca in perioada imediat urmatoare primirii comenzii şi pana la decizia de returnare, nu sunt depozitate corespunzator. Te rugam sa ne intelegi, noi nu putem fi siguri ca in camara de acasa sunt respectate condiţiile de la noi din depozit.

• Produse pe care le-ai desigilat. Din motive de igiena, noi nu putem primi inapoi, de exemplu, o crema care a fost desfacuta.

Retururile sunt acceptate in anumite conditii:

1. Ati trimis un email la office@vianaturalia.ro in care explicati motivul de returnare a produsului

2. NU ati desigilat si nu ati modificat sub nici o forma, amabalajul original in care produsul a fost livrat.

– La retur sunt acceptate doar produsele insotite de factura de achizitie;

– Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu ne permite recomercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

3. Ati primit aprobarea si modalitatea de a trimite produsul inapoi de la operatorul nostru.

4. Luati la cunostinta faptul ca returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. (conform ord. 130/2000)

Adresa de retur este Strada Barboi nr.6, Bl.C7, Parter, Iasi, Magazin Via Naturalia. Telefon  0371 189975

Dupa analiza integritatii produsului si daca aceasta conditie este indeplinita banii vor fi returnati in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si a inapoierii produselor. Altfel, vom amana rambursarea pana cand le primim.

Nu se accepta la retur colete cu plata ramburs, va trebui sa ne instiintati prin email(de pe acelasi email de pe care ati facut comanda) datele contului in care doriti sa se faca rambursarea banilor.

Toate aceste clauze si conditii sant prevazute in:

– Ordonanta nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

– Lege nr.51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.