www.vianaturalia.ro va ofera prin intermediul procesatorului de plati Euplatesc.ro siguranta la plata cu card bancar

Acest sistem de tranzactionare dezvoltat de firma EuroPayment Services utilizeaza solutii anifrauda avansata care, impreuna cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de frauda electronica. EuPlatesc.ro va ofera o solutie de tranzactionare rapida, solida si sigura prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer)EuroPayment Services S.R.L. este certificata ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securitatii Informatiei) si SR EN ISO 9001:2015 (Sistemului de Management al Calitatii).

Aceste certificari se adauga la certificarea PCI-DSS Level 1 – Service Provider si personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirma preocuparea EuPlatesc.ro pentru imbunatatirea continua a calitatii si securitatii serviciilor livrate clientilor nostri.

Pentru plata online prin card bancar a comenzilor efectuate pe www.vianaturalia.ro sunt acceptate orice tip de card emis sub sigla Visa sau MasterCard. Sunt acceptate chiar si cardurile de tip electron (care nu prezinta codul de securitate CVV2/CVC2). Daca ati ales metoda de plata “Plata online prin card bancar” veti fi redirectionat catre pagina securizata de plata a procesatorului pentru autorizarea tranzacţiei. 

Via Naturalia nu stocheaza detalii referitoare la cardul dumneavoastra si la platile pe care le faceti online prin intermediul website-ului nostru. Acestea sunt folosite de Eu platesc (firma partenera pentru procesarea securizata a platilor). 

Sistemul informatic al Euplatesc.ro are la dispozitie metode adecvate pentru protectia datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, precum si a operatiunilor, tranzactiilor pe care acestia le efectueaza. EuPlatesc respecta prevederile GDPR si are desemnat la nivelul companiei un angajat care indeplineste functia DPO.

Detalii despre Procesatorul de plati on-line  EuPlatesc.ro gasiti pe https://www.euplatesc.ro/