Firma noastră

Acest magazin online apartine si este operat de firma PROFESIONAL TIP CONSULT SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J22-3126-2005, cod fiscal RO18244407. 

certificat inregistrare ptc nou

Compania este certificata anual de Ecocert Romania pentru distributia si vanzarea de produse ecologice certificate, RO-ECO-007

Firma noastra este incepand din anul 2009 importator direct si distribuitor a peste 1000 de produse bio certificate apartinand unor companii cu traditie in productia ecologica din Franta, Italia si Polonia. Compania noastra PROFESIONAL TIP CONSULT SRL are capital 100% romanesc si este certificata pentru comertul intracomunitar, distributia si vanzarea de produse ecologice alimentare. 

Regasiti mai jos linkuri catre certificatul de conformitate emis de Ecocert Romania si lista produselor certificate. Acest certificat acordat pe baza unei inspectii anuale reprezinta garantia ca aceste produse sunt fabricate, transportate, depozitate, etichetate si comercializate in conformitate cu regulamentele UE cu privire la Agricultura Ecologica.

CERTIFICARE ECO AUG2023_IS_135094_SRL PROFESIONAL TIP CONSULT SRL

12.04.2024 Anexa 08-P10v04 Lista produselor certificate_V4

Pentru cei interesati in vanzarea acestor produse bio de inalta calitate in magazine, drogherii, farmacii sau online, asiguram continuitate in livrari prin stocurile din depozitele noastre, sustinere in promovarea produselor cu articole, material informativ, feed de produse si preturi speciale de distributie. O simpla cerere din partea dumneavoastra care sa contina datele dumneavoastra, forma de revanzare si marcile de care sunteti interesat, trimisa la adresa marketing@vianaturalia.ro e de ajuns pentru inceperea unei colaborari. Va stam la dispozitie si la telefon  0371189975 si 0724224442.

Magazinul nostru

Produsele noastre din gamele Primeal, Bisson, Ma vie sans gluten, Le Pain des Fleurs, La Mandorle, Probios, Diet Food, Douce Nature, Ecodoo, Acorelle, Fleurance Nature,  Najel, Cook, Kaoka comercializate de magazinului online vianaturalia.ro sunt la randul lor certificate la nivel de producator de catre EcoCert – Franta, BioAgricert-Italia, Cobico Polonia.

Autorizatie de functionare

Autorizatie de functionare magazin 2023 2024

Misiunea noastră

Via Naturalia s-a nascut din nevoia de a ne oferi noua tuturor acelora care dorim sa traim sanatos produse autentice biologice. Industrializarea ne-a adus beneficii enorme, dar si destule dezavantaje, productia la hectar a crescut, avem trandafiri albastri, dar cu ce pret? Cu multe, multe substante chimice, unele dintre ele foarte nocive si daunatoare organismului uman si mediului. 

Avem acum sansa de a consuma produse fara pesticide, fara modificari genetice, fara aditivi.

Pentru copiii nostri, pentru parinti si bineinteles, pentru noi, cei care credem ca e important sa traim sanatos, acest magazin bio Via Naturalia reprezinta sansa de a avea zilnic la dispozitie online dar si in Iasi, intr-un magazin usor de gasit, peste 1000 de produse biologice (alimentare, de igiena, cosmetice, make-up, de curatenia locuintei si, de asemenea, remedii naturiste biologice).

Poate ca nu vom putea trece la un mod de viata total BIO, dar orice produs BIO consumat ne aduce un plus de sanatate, mai mult gust si ajuta la salvarea Pamantului.

Importam direct marea majoritate a produselor pe care le comercializam pe acest site, pentru ca pretul cu care le cumparati sa fie cat mai mic si pentru a mentine un stoc constant, astfel incat comenzile sa fie onorate in 24-48 de ore. In dorinta de a facilita accesul cat mai multor romani la aceste produse va oferim promotii lunare.

Haideti sa urmam calea naturii!