Firma noastră

Firma noastra este incepand din anul 2009 importator direct si distribuitor a peste 1000 de produse bio certificate apartinand unor companii cu traditie din Franta, Italia si Polonia. Compania noastra PROFESIONAL TIP CONSULT SRL are capital 100% romanesc si este certificata pentru comertul intracomunitar, distributia si vanzarea de produse ecologice alimentare. 

Regasiti mai jos linkuri catre certificatul de conformitate emis de Ecocert Romania si lista produselor certificate. Acest certificat acordat pe baza unei inspectii anuale reprezinta garantia ca aceste produse sunt fabricate, transportate, depozitate, etichetate si comercializate in conformitate cu regulamentele UE cu privire la Agricultura Ecologica.

https://www.vianaturalia.ro/img/cms/2021 IS_135094_certificare ecocert PROFESIONAL TIP CONSULT SRL.pdf

https://www.vianaturalia.ro/img/cms/PTC Ecocert Anexa 08-P10v03 Lista produselor certificate-V04.pdf

Pentru cei interesati in vanzarea acestor produse bio de inalta calitate in magazine, drogherii, farmacii sau online, asiguram continuitate in livrari prin stocurile din depozitele noastre, sustinere in promovarea produselor cu articole, material informativ, feed de produse si preturi speciale de distributie. O simpla cerere din partea dumneavoastra care sa contina datele dumneavoastra, forma de revanzare si marcile de care sunteti interesat, trimisa la adresa marketing@vianaturalia.ro e de ajuns pentru inceperea unei colaborari. Va stam la dispozitie si la telefon  0371189975 si 0724224442.

Magazinul nostru

Magazinul Via Naturalia

Produsele noastre din gamele Primeal, Bisson, Ma vie sans gluten, Le Pain des Fleurs, La Mandorle, Probios, Diet Food, Douce Nature, Ecodoo, Acorelle, Jonzac, Najel, Ladrome, comercializate de magazinului online vianaturalia.ro sunt la randul lor certificate la nivel de producator de catre EcoCert - Franta, BioAgricert-Italia, Cobico Polonia.

Misiunea noastră

Via Naturalia s-a nascut din nevoia de a ne oferi noua tuturor acelora care dorim sa traim sanatos produse autentice biologice. Industrializarea ne-a adus beneficii enorme, dar si destule dezavantaje, productia la hectar a crescut, avem trandafiri albastri, dar cu ce pret? Cu multe, multe substante chimice, unele dintre ele foarte nocive si daunatoare organismului uman si mediului. 

Avem acum sansa de a consuma produse fara pesticide, fara modificari genetice, fara aditivi.

Pentru copiii nostri, pentru parinti si bineinteles, pentru noi, cei care credem ca e important sa traim sanatos, acest magazin bio Via Naturalia reprezinta sansa de a avea zilnic la dispozitie online dar si in Iasi, intr-un magazin usor de gasit, peste 1000 de produse biologice (alimentare, de igiena, cosmetice, make-up, de curatenia locuintei si, de asemenea, remedii naturiste biologice).

Poate ca nu vom putea trece la un mod de viata total BIO, dar orice produs BIO consumat ne aduce un plus de sanatate, mai mult gust si ajuta la salvarea Pamantului.

Importam direct marea majoritate a produselor pe care le comercializam pe acest site, pentru ca pretul cu care le cumparati sa fie cat mai mic si pentru a mentine un stoc constant, astfel incat comenzile sa fie onorate in 24-48 de ore. In dorinta de a facilita accesul cat mai multor romani la aceste produse va oferim promotii lunare.

Haideti sa urmam calea naturii!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri, doar pentru a urmări vizitele pe site-ul nostru. Nu stocăm nici un detaliu personal.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri, doar pentru a urmări vizitele pe site-ul nostru. Nu stocăm nici un detaliu personal.