Biscuiti cu lamaie - fara zahar 105g

Biscuiti cu lamaie - fara zahar 105g

3460341503429
Stoc epuizat
23,90 lei

(227,62 lei per Kg)

cu TVA

Biscuiti bio cu lamaie, cu 96% mai putin zahar fata de biscuitii clasici. Produs vegan. Fara indulcitori. Fara zahar adaugat.

 

Caracteristici: produs bio, vegan

Gramaj: 150g, 4 pachetele a cate 3 biscuiti

Descriere produs: gusta deliciosii biscuiti bio cu lamaie, produsi de Pléniday artizanal intr-o gama fara zahar sau indulcitori adaugati.

Caracteristici:

- Fara indulcitori

- Fara zahar adaugat

-cu 96% continut de zahar mai mic decat in biscuitii clasici

Primele fursecuri cu continut scazut de zahar organic!

Pentru a contracara consumul excesiv de zaharuri, biscuitii Pleniday  contin un procent de zahar cu 96% mai mic decat cele conventionale. Pléniday si-a formulat reteta fara a adauga zaharuri sau indulcitori si ingrediente selectate cu un continut foarte redus de zahar. Datorita acestui lucru Pléniday va ofera primul fursec gourmet si organic cu continut scazut de zahar!

Garantat sub 5g la 100 de g de produs.

Pentru a le asigura bunul gust, fursecurile noastre isi gasesc aroma  in compozitia bogata in uleiuri esentiale. Biscuitii Pleniday sunt aliatii zilnici ai echilibrului tau si vor incanta papilele gustative ale intregii familii!

Incearca si alte produse din gama: biscuiti cu seminte, cu lamaie, musli cu legume si ciocolata, musli cu legume si scortisoara, ciocolata neagra 88% cacao

Ingrediente: Faina de grau*, ulei de rapita*, maltodextrina*, seminte de susan, ulei esential de lamaie* 0,81%, sare.

*ingrediente provenite din agricultura Ecologica

Continut de zahar 0.96g la 100g. Prezent in mod natural in ingrediente.

Zaharul este foarte prezent in multe produse de zi cu zi. Consumul zilnic este mult prea mare, fiind estimat la 70g pe zi fata de 25g recomandat. Multe produse industriale contin zaharuri numite „ascunse”, deoarece producatorii le folosesc ca potentiator de arome. Aceste retete ecologice au ingrediente care provin din comertul echitabil si respecta astfel producatorii, precum si consumatorii. Prin urmare, Pléniday ofera produse reduse in zaharuri, dar care nu pierd nimic in gustul dulce !

Alergeni: gluten, grau, susan

Utilizare: mic dejun sau gustari

Origine: Agricultura UE/non UE

Fabricatie: Franta

Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat ferit de lumina

Certificare: FR-BIO-01

Pléniday face echipa cu artizani francezi ?i locali. Acesta este motivul pentru care toate cookie-urile noastre sunt realizate si ambalate manual, într-o unitate mica situata in Sablés-sur-Sarthe. Produsele Pleniday cu continut de zahar scazut contin zaharul prezent in mod natural in ingredient(fructe, ciocolata) dar nici un fel de alte zaharuri(zahar, siropuri, miere…) adaugate in reteta. Regula aplicata este foarte strict respectata: nu poate exista ocantitat mai mare de 5g zahar la 100 de gr de produs final

Via Naturalia – un magazin bio pentru intreaga familie.

Grasimi (lipide)
23g din care acizi grasi saturati 2.1g
Carbohidrati (glucide)
58g din care zaharuri 0,96g
Proteine
11g
Sare
0,14g
Valoare energetica la 100g
2045 kj / 489kcal

Pléniday este prima marca de produse bio si naturale care se adreseaza persoanelor cu anumite sensibilitati, intolerante sau alergii. Fie ca sunt reduse in zahar, foarte scazute in sare, sau fara alergeni, produsele Pléniday va permit sa va respectati dieta fara a va limita placerea de a manca. Pléniday va ofera aceste produse grupate in 3 game distincte:

- fara sare (sau continut scazut de sodiu)

- fara zahar (sau continut redus de zahar)

- hipoalergenic: fara gluten, fara lactoza, fara unt, fara oua, fara arahide, fara soia

No reviews

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri, doar pentru a urmări vizitele pe site-ul nostru. Nu stocăm nici un detaliu personal.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri, doar pentru a urmări vizitele pe site-ul nostru. Nu stocăm nici un detaliu personal.