Fulgi de ovaz - produs prefiert care se adapteaza la multe preparate instant. O data rehidratat, se incorporeaza in preparate dulci sau sarate (chiftele vegetale, prajituri, biscuiti, omlete...). Poate fi utilizat la micul dejun(iaurt, musli...)
Caracteristici: produs bio, prefiert
Gramaj: 500g
Descriere produs: fulgii de ovaz mici Primeal sunt un produs prefiert la aburi si laminat intre doi cilindri, care se preteaza la numeroase preparate rapide. Odata rehidratat, pentru a fi incorporat in preparate sarate sau dulci (o umplutura, prajituri cu legume, prajituri, biscuiti, omleta ...).
Poate fi folosit si la micul dejun (smantana, muesli ...)
Ingrediente: boabe de ovaz* prefierte la vapori si laminate intre 2 cilindri
*ingrediente provenite Agricultura Ecologica
Preparare: opariti un volum de fulgi in 2 volume de apa si lasati acoperit sa se umfle timp de 3 minute. Se utilizeaza la micul dejun (budinca, in musli) sau pentru ingrosarea rapida a unor supe, pentru preparare de chiftele de legume.
Alergeni: contine gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Franta
Certificare: FR-BIO-01
PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.
Via Naturalia – un magazin bio pentru intreaga familie.
- Grasimi (lipide)
- 7.1 g din care acizi grasi saturati 1.2 g
- Carbohidrati (glucide)
- 61.5 g din care zaharuri 1.0 g
- Proteine
- 11.5 g
- Sare
- 0.1 g
- Fibre
- 11.1 g
- Valoare energetica la 100g
- 1587 kJ/ 377 kcal
Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante:
– descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa
– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse
– prima drojdie deshidratata
– primele amestecuri echilibrate cereale-legume
– primele paste parfumate natural
– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate
– producerea de preparate pentru paine organic:
– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa
– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse
– prima drojdie deshidratata
– primele amestecuri echilibrate cereale-legume
– primele paste parfumate natural
– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate
– producerea de preparate pentru paine organica
– reabilitarea si valorificarea consumului de castane
– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor