CategoriiRețete hipocalorice

Paste shirataki cu ardei – rețetă hipocalorică

48

Sunteti la dieta sau doriti ceva cu iz asiatic ? Oricare ar fi motivul trebuie sa stiti ca pastele shirataki sunt 100% naturale, fara grasimi, fara proteine, fara carbohidrati, fara zahar si fara gluten perfect pentru curele de slabire, potrivite pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la gluten si soia.

Reteta pentru 2 portii

  • 1 pachet de BIO SHIRATAKI FETTUCCINE
  • 1 ardei gras galben sau rosu dupa cum gasiti
  • 150 g ciuperci
  • 120 g PORUMB DULCE (cam o treime din borcan)
  • 10 rosii chery
  • ½ lingura ULEI DE COCOS
  • sare, piper
  • SOS TAMARI
  • o lingurita SEMINTE DE SUSAN
  • condimente la alegere

Preparare : 5 minute
Gatire : 10 minute

  1. Scoteti pastele shirataki din punga, aruncati lichidul si clatiti bine cu apa clocotita. Daca vi se pare ca mirosul persista, atunci puteti sa le puneti pe foc si sa dati un clocot
  2. Spalati si taiati in bucati ardeiul, rosiile si ciupercile
  3. Clatiti usor si scurgeti boabele de porumb
  4. Incalziti intr-o tigaie ceramica jumatate de lingura de ulei de cocos
  5. Sotati usor legumele in tigaia cu ulei de cocos. Nu trebuie sa le ardeti
  6. Adaugati o lingurita seminte de susan si condimente dupa gust
  7. Adaugati pastele shirataki si mai tineti pe foc 3 minute

Sfat – un alt ingredient asiatic pe care il puteti folosi este otetul de orez sau celebrul sake.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *