In magazinul Via Naturalia nu sunteti conditionat de o comanda minima obligatorie.

In plus va oferim livrare GRATUITA in localitatile din lista serviciiilor de curierat, pentru toate comenzile ce depasesc 250 RON.

Datorita faptului ca suntem importatori directi probabilitatea ca produsul favorit sa se afle in stoc la momentul comenzii este foarte mare. Stocurile sunt actualizate zilnic. Astfel comenzile dumneavoastra pot fi onorate intr-un timp de doar 24-48 de ore de la lansare.

Un alt avantaj este acela ca pretul este unul foarte bun datorita relatiei directe producator - comerciant(importator) - client.

Promotiile ocazionate de lansarea unor produse noi sau reduceri majore ce tin de termene de valabilitate(1-3 luni) sunt deasemenea avantaje pentru orice client. Vizionati-le periodic pe SUPER PRET sau REDUCERI. Daca sunteti abonati la newsletterul nostru veti primi informatii despre promotii pe aceasta cale.

Pentru comenzi mai mici de 250 RON costurile expedierii coletelor se stabilesc in funcție de modalitatea de plata (ramburs, card sau prin transfer bancar) si de greutatea coletului. Pot exista taxe suplimentare in cazul in care localitatea de destinatie nu este in raza de acoperire a serviciului de curierat. Aceste taxe va vor fi comunicate ulterior telefonic. Mai multe informatii puteti avea accesand: Livrare

Va multumim pentru fidelitate si va garantam calitatea produselor noastre si seriozitatea serviciului prestat. Magazinul nostru activeaza neintrerupt din anul 2009.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri, doar pentru a urmări vizitele pe site-ul nostru. Nu stocăm nici un detaliu personal.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri, doar pentru a urmări vizitele pe site-ul nostru. Nu stocăm nici un detaliu personal.