ÎN STOC

Faina alba extra fina de orez – fara gluten 375g

(3 recenzii de la clienți)

21,20 lei cu TVA

Faina ecologica extrafina de orez, fara gluten, utilizata pentru produse de patiserie, paine, pizza, dulciuri si creme. Recomandata celiacilor.

16 în stoc

SKU: 8018699017294 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produse bio, bogat in proteine, fara gluten

Gramaj: 375g

Descriere produs: fainurile fara gluten Probios sunt o baza pretioasa pentru prepararea multor retete sugerate de imaginatia ta!  Se estimeaza ca cele mai vechi soiuri de Orezul (Oryza sativa) dateaza de peste cincisprezece mii de ani. Este cultivat in aproape fiecare tara din lume si este alimentul de baza pentru aproximativ jumatate din populatia lumii. Faina impalpabila(extrafina) de orez organic fara gluten Probios este excelenta pentru prepararea tuturor tipurilor de produse de patiserie, potrivita si pentru cei care prefera alte cereale decat graul.  Un produs recomandat celiacilor. Produs confectionat in atmosfera protectoare pentru a pastra in timp caracteristicile organoleptice.

Ingrediente: faina de orez extrafina*;  * ingredient provenit din Agricultura Ecologica

Utilizare: ideala pentru prepararea produselor sarate si dulci precum paine, pizza si foi, paste proaspete, prajituri, biscuiti si creme. Poate fi amestecata si cu alte fainuri.

Alergeni: 0

Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros

Tara de origine: Agricultura UE – Italia

Fabricat: Italia

Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-006

Probios va ofera in gama Altri Cereali produse garantate fara gluten, certificate, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti.

Cu o savoare deosebita si nutrienti pretiosi, meiul, hrisca, quinoa, amarantul, tefful, ovazul, mazarea, nautul si lintea sunt ingredientele acestei noi game.

Informații Nutriționale

Grasimi (lipide)

Carbohidrati

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

3 recenzii pentru Faina alba extra fina de orez – fara gluten 375g

  1. Cristina

    Folosesc in amestec cu alte fainuri, inclusiv cu faina de orez semi-integral

  2. Mirela

    Se comporta foarte bine ca baza in patiserie

  3. Mariana

    Foarte fina. Una din fainurile mele favorite

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *