ÎN STOC

Faina de orez semiintegral – fara gluten 500g

(1 recenzie client)

29,30 lei cu TVA

Faina bio semiintegrala de orez cu continut ridicat de proteine utilizata in amestec cu fainuri aromate precum quinoa sau hrisca in realizarea de produse de patiserie si paine.

9 în stoc

logo-MA-VIE-SANS-GLUTEN

Descriere

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: faina bio semiintegrala de orez, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de orez semiintegrala*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: este o faina mai mult decat necesara ca faina de baza pentru paine , patiserie si prajituri . Avand un gust destul de neutru, se adapteaza la multe preparate si este in general amestecata cu alte fainuri mai parfumate (hrisca, quinoa … )
Origine: Agricultura Italia. Fabricat in Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Informații Nutriționale

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Valoare energetica la 100g

1 recenzie pentru Faina de orez semiintegral – fara gluten 500g

  1. Viorica

    O faina foarte buna. Am folosit la paine. Am amestecat cu fauna de hrisca si faina de porumb de la aceeasi marca

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *