ÎN STOC

Sirop de artar – grad C 250ml

61,50 lei

Sirop de artar – origine Canada, indulcitor pentru diferite produse de patiserie, compoturi de fructe, fructe confiate, salate de fructe, in muesli si in iaurt. Indulceste cafeaua si asezoneaza in mod agreabil inghetatele si toate tipurile de clatite.

6 în stoc

SKU: 3380390420051 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produs bio, indulcitor, origina Canada
Gramaj: 250 ml
Descriere Produs: descoperiti Sirop de artar selectat de Primeal, savoare delicata, ideal pentru iaurt, clatite sau pancakes. Un produs bio unic deoarece gustul si culoarea sa variaza pe parcursul sezoanelor.
Pe masura ce sezonul avanseaza continutul de fructoza si de glucoza al siropului de artar creste, in timp ce continutul de zaharoza se diminueaza usor.Ca si zaharurile, si celelalte componente naturale prezente in seva de artar se modfica si ele pe parcursul sezoanelor (aminoacizii, mineralele). Aceste transformari in compozitia sevei de artar antreneaza o schimbare a culorii si a gustului siropului de artar. La inceputul sezonului siropul este in general clar si gustul usor dulce (sirop de clasa Extra-Clara, Clara sau Medium – AA, A sau B). Pe masura ce sezonul avanseaza, pe atat el devine mai inchis la culoare si caramelizat (sirop de clasa Ambra sau Inchis – C sau D). Acesta este momentul in care oligo-elementele sunt prezente in cea mai mare masura in sirop. Gustul sau este mai tare si mai pregnant. Acest sirop are o savoare delicate, foarte personalizata.
PRIMEAL a selectionat un sirop de grad C pur (adica pe cel de la finalul recoltarii, mai concentrat in minerale). Este bogat in trei elemente esentiale cum ar fi: calciul, fierul si vitamina B1. El contine un surplus de magneziu, de fosfor si de vitamine din care mai ales de vitamina B2. Este un sirop natural (obtinut printr-un proces de transformare non chimic), nu este rafinat si de aceea este bogat in minerale si are un gust usor dulce.
Ingrediente: 100% seva de artar* din Québec, extrasa traditional si concentrata prin evaporare.
*ingrediente provenite din Agricultura Ecologica.
Utilizare: Siropul de artar se utilizeaza foarte usor ca indulcitor in diferite produse de patiserie, compoturi de fructe, fructe confiate, salate de fructe, in muesli si in iaurt.
Se asezoneaza in mod agreabil inghetatele si toate tipurile de clatite.
Se poate folosi si pentru indulcirea cafelei.
Datorita calitatilor sale energetice si revigorante este, de asemenea, folosit in cure de slabire si de epurare a organismului de primavara, asa cum ar fi, de exemplu, cura de lamai. A se pastra la frigider dupa deschidere
Alergeni: 0
Tara de origine: Canada
Certificare: CA-ORG-006
Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase!

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Sodiu

Valoare energetica la 100g

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sirop de artar – grad C 250ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *