Descriere
Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: amestec bio gata preparat la care se adauga doar drojdie bio pentru prepararea unei paini deosebite, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de orez alb*, amidon din cartof*, faina de mei*(21%), faina de castane*, seminte* (10%) (in*, canepa*), Mix Gom* (psilium alb*, guma de salcam*), sare marina
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: ingrediente suplimentare: 25g de drojdie de quinoa, 1 lingura mare de ulei de masline, 450-500ml apa calda. 500g din acest produs se folosesc pentru o paine de 900g
Origine: Agricultura UE/nonUE. Fabricat in Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01 Certificare AFDIAG FR -011-027
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).
Laurentiu –
Bucuros ca am gasit acest amestec pentru paine fara gluten. Mi l-a recomandat un nutritonist, super! Calitate foarte buna. O marca f buna mai ales pentru cei care sufera de celiachie.
Raluca –
Imi place foarte tare gustul acestei paini. e ceva mai deosebit
Tatiana –
O paine buna, moale si gustoasa.
Betty –
O paine cu gust bun si culoare placuta. Recomand
Vasile –
A iesit o paine foarte buna, si cu o culoare frumoasa.
Ana –
O faina foarte buna. Imi place ca are acel aditiv care face painea mai pufoasa. Dar trebuie sa adaugati drojdie.
Alina –
Foarte bun amestec are de toate iar copturile ies f bune. Recomand