CategoriiArticole

Plasma Quinton – Un cadou din mare pentru sanatatea ta

Plasma Quinton - apa marina

Plasma Quinton de origine marină poate fi soluția pentru echilibrarea organismului

Traim intr-o era cruciala. Echilibrul biodiversitatii este esential pentru supravietuirea speciei umane si a planetei. Reconectarea cu natura a devenit o necesitate majora, iar stiinta ne ofera solutii pentru a armoniza omul cu oceanul.

Oceanul, leaganul vietii

Acoperind o mare parte din planeta, oceanul gazduieste un ecosistem bogat si a dat nastere tuturor formelor de viata cu miliarde de ani in urma. Chiar si astazi, viata de pe Pamant este strans legata de aceasta lume marina. O comoara inepuizabila, oceanul este sinonim cu libertatea si o sursa majora de energie naturala. Ca si natura insasi, marea este plina de solutii si remedii, devenind o noua frontiera pentru progresele stiintifice si medicale. Apa de mare, în stransa legatura cu corpul nostru, ofera elementele necesare pentru buna sa functionare.

Plasma Quinton marina

Plasma Quinton sau Plasma marină

Biologul francez René Quinton (1866-1925) a descoperit ca plasma sanguina are o compozitie minerala si oligoelementala similara cu cea a apei de mare. Ingerata, plasma marina actioneaza pentru mentinerea echilibrului general al sanatatii, compensand deficiențele generate de stilul de viata modern si care pot duce la oboseala fizica si psihica. Astfel au fost elaborate metode specifice omologate de preparare a apei de mare microfiltrate la rece, oferind doua categorii de produse cu beneficii distincte: izotonice si hipertonice.

IMPORTANTA APEI DE MARE PENTRU ORGANISM?

  • Total minerale si oligoelemente: 78 (in special Magneziu, Calciu, Sodiu, Potasiu, ….)
  • Cantitati identice cu cele din plasma noastra sanguina
  • Forma direct asimilabila, bio-disponibila

Deci Plasma Quinton din apă marină este o modalitate extraordinară de a reînoi apa din “acvariul nostru intern”

Plasma Quinton marina

Plasma marină Quinton izotonică PMI

Aceasta plasma marina este practic apă marină diluata in apa de izvor obținând astfel o concentratie identica cu cea a fluidelor fiziologice sau a plasmei umane. Este un adevarat energizant, recomandat in caz de oboseala, pentru intarirea sistemului imunitar sau in convalescenta. Regenereaza si restructureaza celulele, incetinind imbatranirea si oxidarea. De asemenea, amelioreaza bolile cronice si rehidrateaza organismul in cazurile de gastroenterita la copii. Categoric acest tip de plasma Quinton se poate administra și la copii

Plasma marina izotonica de Oligocean este o solutie 100% naturala, bogata in minerale si oligoelemente esentiale pentru regenerarea organismului. Are proprietati antioxidante, anti-imbatranire si remineralizante, revitalizand organismul si favorizand absorbtia vitaminelor. Este recomandata si pentru afectiunile legate de sistemul renal.

SFATURI DE UTILIZARE pentru PLASMA QUINTON IZOTONICĂ:

  • 2 fiole/zi inainte de masa
  • protocol de 2 luni fara intrerupere. Repetare de 2 ori/an
  • copii de peste 3 ani: se dilueaza intr-un suc de fructe

Plasma marina Quinton hipertonică PMH

Acest tip de plasmă Quinton nu este diluată si are o concentratie de minerale si oligoelemente similara cu apa de mare integrala. Deci aceasta plasma marina are o concentratie mai mare decat cea a fluidelor fiziologice. Uzual acest tip de plasmă Quinton se recomandă adulților

Plasma marina hipertonică de Oligocean revigoreaza si remineralizeaza rapid organismul datorita bogatiei sale in minerale. Asigura o reîncarcare electrolitica imediata si previne pierderea de energie in caz de efort fizic, intelectual sau psihic. Este un aliat ideal pentru combaterea oboselii, suprasolicitarii si stresului.

SFATURI DE UTILIZARE pentru PLASMA QUINTON HIPERTONICĂ:

  • 2 fiole/zi inainte de masa, diluate intr-un pahar cu apa in raport 1:1
  • protocol de 3 saptamani, pauza o saptamana, reluarea 3 saptamani. Repetare de 2 ori/an
  • Pentru intretinere: 1 fiola dimineata timp de o luna – 4 luni pe an

Efectele benefice ale plasmei marine Quinton, izotonice sau hipertonice

Alegeți în funcție de vărstă dar si funcție de nevoile fiecăruia. Însă ambele tipuri de plasmă Quinton imbunatatesc concentrarea, dinamismul, vitalitatea, digestia si multe altele. O sursa de energie pura, plasma Quinton reechilibreaza mediul intra si extracelular, contribuind semnificativ la sanatatea si bunastarea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *