Imaginati-va ca e seara de Ajun si ninge si vin colindatorii infrigurati. Ce credeti ca si-ar dori mai mult si…

Buturugă cu citrice – retetă fără gluten
O rețetă fină fără gluten ce poate face cinste unei mese festive. Nu e o rețetă greu de făcut însă…

Scorțișoara – leacul aromat din cămară
Scortisoara este una dintre cele mai cunoscute si des folosite mirodenii. Insa pe langa gustul si aroma sa extreme de…

Cornulețe aromate cu vanilie
Cornuletele sant cele mai simple prajiturele care pot fi facute cu orice ocazie. Chiar daca nu sant niste prajituri traditionale…

Prăjiturele Linzer vegane
Am mai prezentat noi reteta de flori Linzer insa de data aceasta ne-am gandit sa va aratam si varianta vegana…

Moș Nicolae, patronul darurilor pentru copiii săraci
Prin tradiție sărbătorile din decembrie încep cu seara de Moș Nicolae, moment de mare bucurie pentru copii. El este cel…

Ghimbirul – condiment și medicament
Ghimbirul este o planta din regiunile tropicale, cu rizom aromatic bogat în uleiuri eterice. Cu siguranta ca ati auzit despre…

Pilaf de hrișcă cu ciuperci și dovleac
Hrișca este bogată în fibre și minerale și este în mod natural fără gluten. Dar pe lângă toate calitățile nutritive…

Ce este Hrisca – Aliment si Medicament
Hrisca este adesea confundata cu cerealele, dar nu este o cereala chiar dacă semințele seamănă cu cele ale grâului. Din aceeasi…

Chec patru sferturi cu portocale și turmeric fără gluten
Un chec foarte colorat și aromat care îi va încânta pe iubitorii de delicatese la o ceașcă de ceai. Culoarea sa…